Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017

Βραχίονας δρόμου ALDHU 3D+

Ο νεός βραχίονας δρόμου ALDHU 3D+ της Rotor πήρε το όνομα του προς τιμήν του Alpe d’Huez, της πρώτης σημαντικής νίκης της ROTOR στο Tour de France με τον Carlos Sastre. Πρόκειται για τον πιο ελαφρύ βραχίονα της ROTOR ο οποίος δίνει την δυνατότητα στον αναβάτη να τον προσαρμόσει ανάλογα αμε τις ανάγκες του. Στον ALDHU 3D+ μπορούν να τοποθετηθούν στρογγυλά αλλά και οβάλ φύλλα, είτε direct mount είτε βιδωτά. 4x110BCD. Ο καινούργιος βραχίονας δρόμου ALDHU 3D+ της Rotor θα είναι με 30mm άξονα και διαθέσιμος σε μεγέθη 170mm, 172,5mm και 175mm.

aldhu

 

Διπλό Βατόμετρο 2INPOWER MTB

2INpower mtb black 01

Το νέο διπλό βατόμετρο για ποδήλατα MTB 2INPOWER της ROTOR είναι βασισμένο στην ήδη πετυχημένη τεχνολογία των διπλών βατομέτρων για ποδήλατα δρόμου. Έχει την δυνατότητα να καταγράφει τις μετρήσεις για το κάθε πόδι ξεχωριστά σαν να χρησιμοποιούμε 2 διαφορετικά βατόμέτρα ενώ ο αναβάτης μπορεί να εγκαταστήσει είτε στρογγυλά είτε οβάλ φύλλα. Στα μπράτσα του βραχίονα είναι τοποθετημένα ελαστικά καλύμματα ώστε να προστατεύονται, διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα. Το καινούργιο διπλό βατόμετρο 2INPOWER MTB της ROTOR θα είναι με 30mm άξονα.

 

Φύλλα Rotor

spidering Q

Η ROTOR παρουσίασε τα νέα direct mount φύλλα για τους Rotor, SRAM και Race Face καθώς και τα νέα 110x4 BCD φύλλα δρόμου τα οποία θα είναι συμβατά με τον νεό ROTOR βραχίονα όπως και με όλους τους καινούργιους βραχίονες Shimano.