Το νέο ηλεκτρικό BMC Fourstroke LT AMP είναι έτοιμο να ενισχύσει τις "βόλτες" στα μονοπάτια!

Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023

Το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό XC ποδήλατο της BMC, Fourstroke LT AMP, παρουσιάστηκε για την χρονιά 2023-2024 και ήρθε να κερδίσει τις εντυπώσεις μιας και είναι σχεδιασμένο να ενισχύει τις επιδόσεις των αναβατών σε κάθε…

Διαβάστε περισσότερα...

Επίσημοι Συνεργάτες

Η Εταιρία μας

Σας αρέσουν τα ωραία πράγματα; Και σε εμάς! Θέλουμε όμως να είναι και λειτουργικά. Και να μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε καθημερινά. Αν μπορούμε να τα συνδυάσουμε και με την μεγάλη μας αγάπη το ποδήλατο, ακόμη καλύτερα!

Επιλέγουμε μόνο προϊόντα τα οποία έχουμε δοκιμάσει εμείς οι ίδιοι και έχουμε από πρώτο χέρι άποψη για την χρηστικότητα τους και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Είτε πρόκειται για μια τρόμπα Lezyne, είτε για ένα βατόμετρο Rotor, τα δοκιμάζουμε όλα στα όρια τους.

Που τα βρίσκουμε; Μα φυσικά από άλλους φανατικούς σαν εμάς, οι οποίοι μας ενημερώνουν διαρκώς για ότι νέο σχεδιάζουν και μας υποστηρίζουν στην προσπάθεια μας να σας εξυπηρετήσουμε όσο καλύτερα γίνεται.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας και να σας προτείνουμε ότι καλύτερο για εσάς. Γίνε και εσύ οπαδός των δύο τροχών, κάνει καλό!