Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Οι συνιδρυτές Wes Wolfenbarger και Gary Mailhiot δημιούργησαν την εταιρεία BBInfinite μέσω μιας καμπάνιας Kickstarter το 2014. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Gary αγόρασε ένα Centro1 SR και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το σετ πλαισίων των 4.000 δολαρίων συνόδευε μια τσάντα με πλαστικά καπάκια και αντάπτορες για την προσαρμογή του δισκοβραχίονα Record UltraTorque.

Με αφορμή αυτό έφτιαξαν το πρωτότυπο σε έναν τόρνο χειρός.

Μετά από μία σειρά δοκιμών και συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των προϊόντων τους, προέκυψε μια σειρά από μεσαίες τριβές οι οποίες έρχονται να διορθώσουν τα τριξίματα και τις ατέλειες των carbon σκελετών. Το αποτέλεσμα έιναι η δημιουργία μιας μεσαίας τριβής που ελαχιστοποιεί τις τριβές και αυξάνει την μεταφορά δύναμης και την μακροζωία των ρουλεμάν. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας BBInfinite είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην U.S.A.

unnamed made in america 1000

Οι BBInfinite μεσαίες τριβές διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό που χρησιμοποιεί μεγάλου μεγέθους ρουλεμάν και ένα κέλυφος ενός τεμαχίου για να παρέχει μια πιο σταθερή και ανθεκτική πλατφόρμα για τον δισκοβραχίονα του ποδηλάτου σας.

Οι μεσαίες τριβές προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

1. Αυξημένη μεταφορά ισχύος: Τα μεγάλα ρουλεμάν και ο σχεδιασμός του κελύφους ενός τεμαχίου παρέχουν μια πιο σταθερή και αποτελεσματική πλατφόρμα για για τον δισκοβραχίονα, που μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφέρετε περισσότερη δύναμη.
2. Μειωμένο τρίξιμο: Έχουν σχεδιαστεί για να εξαλείψουν το τρίξιμο, το οποίο μπορεί να είναι ένα κοινό πρόβλημα με μεσαίες τριβές 2 κομματιών σε press fit πλαίσια.
3. Βελτιωμένη ανθεκτικότητα: Ο σχεδιασμός του κελύφους ενός τεμαχίου βοηθάει στο να παραταθεί η διάρκεια ζωής των ρουλεμάν της μεσαίας τριβής.
4. Εύκολη εγκατάσταση: Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία ή τροποποιήσεις στο ποδήλατό σας.

ELIMINATING THE FRAME'S INFLUENCE
Οι μεσαίες τριβές 2 κομματιών δεν μπορούν να είναι ποτέ
100% ευθυγραμμισμένες

THE ONE-PIECE ADVANTAGE
Πως πετυχαίνουμε την σωστή ευθυγράμμιση των ρουλεμάν

 

2 pieces ceramic μεσαία τριβή vs 1 piece BBInfinite ceramic μεσαία τριβή