ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για παραγγελίες άνω των €50

Για παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της KSports ή τηλεφωνικώς στο (210-9010102 / 2310-680310) αναμβάνουμε τα έξοδα αποστολής και σας στέλνουμε την παραγγελία σας δωρεάν εάν είναι πάνω απο 50€, μέσα σε 24 ώρες.

Για να σας αποσταλλεί η παραγγελία σας σε 24 ώρες, θα πρέπει να την λάβουμε από Δευτέρα - Πέμπτη μέχρι τις 15:00. Στην περίπτωση που λάβουμε την παραγγελία σας την Παρασκευή, αυτή θα φτάσει σε εσάς τη Δευτέρα.

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με ταχυμεταφορές.

Υπάρχει δυνατότητα εντοπισμού της αποστολής ανά πάσα στιγμή με ένα τηλεφώνημα ή από την ιστοσελίδα της μεταφορικής με τον αριθμό φορτωτικής που σας αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου οταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για αποστολή.

Για αποστολές εντός Αττικής, η παράδοση συνήθως γίνεται εντός 24 ωρών (εκτός κι αν μεσολαβεί Σαββατοκύριακο ή αργία), ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα και απομακρυσμένες περιοχές αρκούν από 36 ως 48 ώρες.

Τιμοκατάλογος

  • Εντός Αττικής για δέματα έως και 3 κιλά κοστίζει 3€
  • Για την υπόλοιπη Ελλάδα για δέματα έως 3 κιλά κοστίζει 4€
  • Η Αντικαταβολή κοστίζει 3€.

Ακύρωση/Αλλαγή Παραγγελίας

Υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελία σας μέσω email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή μέσω τηλεφώνου στο 210-9010102 εντός 14 ημερών. Σε περίπτωση που έχετε ήδη παραλάβει την παραγγελία σας, και επιθυμείτε την επιστροφή της, επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Η αξία της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής, θα σας επιστραφεί εντός 14 ημερών από την κοινοποίηση της ακύρωσης. Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας του προϊόντος μόνον εάν ο ίδιος προέβη σε κακή χρήση. Η επιστρεφόμενη αξία μειώνεται ανάλογα με το κόστος της ζημίας που έχει υποστεί το προϊόν.