Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Τα δημοφιλή προϊόντα της Feedback Sports, που χρησιμοποιούνται σε αγώνες Παγκοσμίων κυπέλων, στο Tour de France και γενικότερα από τις περισσότερες ποδηλατικές ομάδες, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές έρχονται πλέον και στην Ελλάδα, αποκλειστικά μέσω του δικτύου συνεργατών της KSports.

Η Feedback Sports έχει μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει σταντ για την επισκευή και τον καθαρισμό των ποδηλάτων, ιδιαίτερες βάσεις για την αποθήκευση τους, πρωτότυπα εργόμετρα καθώς και εξειδικευμένα εργαλεία.

Όλα της τα προϊόντα απευθύνονται τόσο στους ερασιτέχνες ποδηλάτες που θέλουν κάτι απλό αλλά λειτουργικό όσο και στους επαγγελματίες ποδηλάτες. 

Για την προπόνηση, η Feedback Sports προτείνει:

Εργόμετρο - Προπονητήριο
 Omnium Over-Drive
Feedback Omnium1
Feedback sports omnium over drive bike trainer internal resistanceA 1  Feedback sports omnium over drive bike trainer internal resistanceB 1 Feedback sports omnium over drive bike trainer folded 1 Feedback sports omnium over drive bike trainer bag 1
Το Omnium Over-Drive είναι ένα πτυσσόμενο φοριτό προπονητήριο, ιδανικό για να καλύψει τις ανάγκες των περισσοτέρων αναβατών. Είτε για όσους ταξιδεύουν συχνά, είτε για προθέρμανη πριν τους αγώνες ή χαλάρωμα μετά, είτε για όσους έχουν περιορισμένο χώρο για προπονητήριο. Έχει αντάπτορες ώστε να προσαρμόζεται επάνω του οποιοδήποτε πιρούνι, δηλαδή οποιοδήποτε ποδήλατο (κούρσα, βουνού, cyclocross, κτλ.). Ο ειδικός σχεδιασμός των rollers κάνει την αντίσταση κατά την διάρκεια της προπόνησης να κλιμακώνεται ανάλογα με το πόσο πατάει ο αναβάτης. Είναι σχεδόν αθόρυβο για να μην ενοχλούνται οι γείτονες, έχει βάρος μόλις 7 κιλά, μαζεύει πανεύκολα και χωράει στο μικρό σακίδιο μεταφοράς που το συνοδεύει!. Είναι σχεδόν αθόρυβο για να μην ενοχλούνται οι γείτονες, έχει βάρος μόλις 7 κιλά, μαζεύει πανεύκολα και χωράει στο μικρό σακίδιο μεταφοράς που το συνοδεύει! Μπορεί να συνδεθεί με τις ποδηλατικές εφαρμογές Zwift, The Sufferfest, TrainerRoad, Rouvy Virtual Power, vPower και Kinomap (χρειάζεται ANT+ or Bluetooth σένσορας ταχύτητας για τον πίσω τροχό).

Συμπληρώστε το "προπονητήριο" του σπιτιού σας με το αντι-ιδρωτικό κάλλυμα προστασίας και το αντικραδασμικό στρώμα
    
Αξεσουάρ
   Αντικραδασμικό στρώμα για προπονητήριο    Αντι-ιδρωτικό κάλλυμα προστασίας ποδηλάτου
 Feedback Sports Bike Trainer Floor Mat 1  Feedback sports Sweat Guard 1