Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Η εταιρεία παρουσίασε επίσης και τα ολοκαίνουργια αξεσουάρ για τα GPS, τον αισθητήρα παλμών Bluetooth Smart καθώς και τον αισθητήρα στροφών/ταχύτητας Bluetooth Smart.

lezyne hr flowsensor  lezyne cadence speed flowsensor 

Όλα τα μοντέλα GPS της Lezyne:

  • Συνδέονται μέσω Bluetooth Smart με συμβατά smartphones, τόσο Android όσο και iOS, καθώς επίσης και με περιφερειακά που υποστηρίζουν Bluetooth.
  • Με την εφαρμογή Lezyne Ally εμφανίζονται ειδοποιήσεις SMS, email και τηλεφωνικών κλήσεων στην οθόνη και ταυτόχρονα υποστηρίζουν λειτουργίες Strava Live Segments, πλοήγησης turn-by-turn (χωρίς χάρτες) και live tracking.
  • Προσφέρουν πολλαπλές "σελίδες" με πεδία και όλες μπορούν να εξατομικευθούν ανάλογα με τις προτιμήσεις του αναβάτη.
  • Συνεργάζονται με βατόμετρα.

Αναλυτικά για το κάθε μοντέλο:

SUPER GPS: Το καλύτερο μοντέλο της σειράς εμφανίζεται ανανεωμένο και ακόμα πιο ενισχυμένο. Μπορεί να συνδεθεί με αισθητήρες παλμών, ισχύος, ταχύτητας και στροφών μέσω ANT+ και Bluetooth Smart ενώ είναι το ισχυρότερο GPS της σειράς προσφέροντας την μεγαλύτερη αυτονομία (έως 24 ώρες). Δείτε εδώ πιο αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

 lezyne super gps 03 lezyne super gps 04 

MACRO GPS: Το συγκεκριμένο κοντέρ έχει αυτονομία στις 22 ώρες περίπου και χωρητικότητα μνήμης, έως 100 ώρες. Έχει τις ίδιες διαστάσεις και βάρος με το Super GPS αλλά δεν διαθέτει ΑΝΤ+, GLONASS, βαρόμετρο και επιταχυνσιόμετρο. Δείτε εδώ πιο αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

lezyne macro gps 02
MICRO C GPS: Το Micro GPS είναι ένα «μικρό» Super GPS. Έχει μικρότερες διαστάσεις, χαμηλότερο βάρος, μικρότερη μνήμη και αυτονομία αλλά έχει έγχρωμη οθόνη. Δείτε εδώ πιο αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

 lezyne micro gps 01  lezyne micro c gps 02

MICRO GPS: Έχει τις δυνατότητες και λειτουργίες του Micro C GPS, χωρίς όμως την έγχρωμη οθόνη και με λιγότερη μνήμη. Δείτε εδώ πιο αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

lezyne micro c gps 01
MINI GPS: Το Mini GPS συνδιάζει το Macro GPS με τις διαστάσεις και το βάρος του Micro GPS, και αυτονομία 12 ωρών. Δείτε εδώ πιο αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

lezyne mini gps 01