Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

 
Στον αγώνα συμμετείχαν πάνω από 200 ποδηλάτες, σε μια εντυπωσιακή και ταυτόχρονα απαιτιτική διαδρομή που συμπεριελάμβαναι κομμάτια από άσφαλτο, δασικό δρόμο, δασικό μονοπάτι και πλακόστρωτο, συνολικής κλειστής κυκλικής διαδρομής 4,1 χλμ., η οποία επαναλαμβάνεται.

 

Ανάμεσα στους αθλητές που πήραν μέρος ήταν ο Ανέστης Κουρμπέτης, ο οποίος έτρεξε με BMC FS 01 τερμάτησε στην 6η θέση στους άνδρες.

 

Επίσης πήραν μέρος ήταν και ο Ορφέας Συρίγος, ο οποίος έτρεξε με Niner AIR 9 RDO και τερμάτησε στην 3η θέση στους έφηβους, ενώ η Δανάη Στουμπούλη, συμμετείχε με Niner AIR 9 Carbon κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία των γυναικών. Στον αγώνα συμμετείχε επίσης και ο Γιώργος Τσουλουχας, με Niner RKT 9 RDO, ο οποίος τερμάτησε 23ος στους άνδρες καθώς και ο Αργύρης Θαλάσσης με Niner AIR 9 RDO.

 

Πανελλήνιος Πρωταθλητής ορεινής ποδηλασίας Cross Country για το 2016 αναδύχθηκε στους άντρες ο Δημήτρης Αντωνιάδης και πλέον είναι έτοιμος να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ενώ στις γυναίκες Πανελλήνια Πρωταθλήτρια αναδύχθηκε η Βαρβάρα Φασόη.

 

Συγχαρητήρια σε όλους!

 

Photo credits: http://www.nassostriantafyllou.gr/